onsdag 29 april 2015

Frejkabyxa.

Ska försöka komma igång ordentligt med bloggen snart igen men det garn varit fullt upp här hemma med vänner och släkt och två små barn.. Har därför inte riktigt haft ork att blogga. Nu är det dock dags för en liten uppdatering om vår lilla Saga. 

Saga är minsann igen snäll och tyst liten bebis utan lillan har kolik och skriker för det mesta de stunderna som hon är vaken. Tur att man älskar de små liven från deras första små andetag :) Saga är nu 5 veckor gammal och väger 4480 gram och är 55 cm lång ❤️
 
När Saga var på sitt första besök hos läkaren kände de att det klickade i ena höften, när vi sedan var på ultraljudet för att kolla upp de sa de till oss att de inte kunde se något. Men idag när vi var på besök hos ortopeden berättade de för mig att Saga har vad de kallar en omogen höft, och för att höften ska växa sig i rätt läge ska hon ha på sig en frejkabyxa som gör att hon konstant har benen i vad de kallade för grodläge. Tycker synd om vår fin tjej. Nu håller vi tummarna att allt kommer bli bra om 6 veckor då byxorna ska tas bort. 




1 kommentar:

  1. Vill tipsa om en bra bok om kolik om din bebis fortfarande har kolik!

    http://www.bokus.com/bok/9789187576232/hjalp-mitt-barn-har-kolik/

    SvaraRadera