torsdag 26 mars 2015

Lycklig.

Det är svårt att beskriva känslan av att helt plötsligt ha två små liv att ta hand om. 
Två små individer som vi har satt till världen <3
Elsa verkar inte riktigt ha förstått att hon fått en lillasyster som är här för att stanna, men hon klappar iaf gärna på bebisen annars är hon inte så jätte intresserad. Hon är precis som vanligt och busar och hittar på en massa hyss. Märks dock att trotsåldern kommer smygandes..

I förrgår var hela familjen iväg till SÖS för att gå på efterkontroll för lilla Saga. Det började med ett besök hos en barnmorska som tog lite blodprover och kollade att hon sög tag ordentligt när hon ammade. Sedan vägdes hon för att se att hon inte gått ner för mycket sedan födsel, hon hade bara gått ner till 3250 :)
När vi ändå var på SÖS passade vi på att göra hörseltestet vilket Saga inte tyckte var det roligaste i världen men tillslut lyckades vi få ett godkänt resultat för hörseln. Efter att vi var klara med det var det dags för en koll av barnläkaren, allt såg mycket bra ut och läkaren var förvånad över vilket stark liten tjej vi har som försökte vid upprepade tillfället rymma från undersökningsbordet ;)
Dock fanns det ett litet klickljud i höfterna, och det ska kollas upp det med ultraljud vid ett senare tillfälle.

Det enda som har varit jobbigt sedan lilla Saga kom till världen är amningen då Saga sitter fast vid bröstet hela tiden men det har tagit tid för mjölken att rinna till.. vilket har lett till att lillan blir jätte frustrerad och det blir lite av en ond spiral. Tillslut fick vi pröva att ge lite ersättning och efter att hon fått i sig en ordentlig måltid blev det en mycket gladare tjej. Vi fortsätter dock att kämpa på med amningen och nu har mjölken iaf äntligen runnit till, håller tummarna att hon ska bli lite nöjdare nu annars får vi fortsätta ge lite tillägg när hon blir för frustrerad.



Elsa på promenad i skogen med vovvarna, sin pappa och nappen som hon numera vägrar att ta ut ur munnen...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar