måndag 1 juli 2013

SEMESTER.

Nu kommer en efterlängtad uppdatering om våran lilla mini semester runt midsommar :)
Vi begav oss från Stockholm vid 5 tiden på torsdagen för att sedan åka förbi midsommarkransen där vi plockade upp Anders (min pappas kusin) och hans sambo Sara, efter de begav vi oss iväg mot Varberg. Blev en låång resa ner och vi var inte framme förrän klockan 1 på natten. Vi hade ju en gravid med oss, lilla Elsa och så Reina som alla behövde paus med jämna mellanrum :p

På fredagen blev det en sväng på stan, och efter det var de dags att fixa sig för lite midsommarfirande. Blev en mycket trevlig kväll, men med ett mindre lyckat avslut då jag på kvällskvisten lyckades vricka till mitt opererade knä så det har nu svullnat upp betydligt mer än vanligt.

På lördagen så åkte jag, Elsa och John på en liten miniroadtrip till Falkenberg och sedan vidare till Halmstad där vi åt lunch och gick runt på i stan en liten stund innan vi begav oss tillbaka till Varberg (Gamla köpstad) igen.

På söndagen blev det en snabb tur till Ullared innan de var dags för oss att bege oss iväg på nästa äventyr :) John hade tagit ledigt på måndag-tisdag så vi bestämde oss för att åka ner till Helsingborg för att hälsa på hans syster med familj :)

Vi hade två jätte trevliga dagar i Helsingborg, gick längst strand promenaden och kollade på den fina staden. På dagen som vi åkte hem så tog vi en tur över till Danmark och Helsingör och åt korv och betraktade alla de vackra gamla byggnaderna.

Blir till att åka ner och hälsa på Johns syster igen! 

Orkar inte skriva mer så låter bilderna tala för sig själva :) 

 MIDSOMMAR.








HELSINGBORG, HELSINGÖR.















ELSA MED HENNES KUSINER :) 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar