torsdag 28 mars 2013

9 månader.

Igår blev vår lilla skatt hela 9 månader, tiden verkligen flyger iväg.
Dagen till ära så kunde jag se två små vita sträck på underkäken, ena tanden sticker fram lite mer än den andra :) Det roliga var det att vara ca en halvtimme innan jag såg de små tänderna så pratade vi om just det att Elsa inte fått några tänder än :p Men så fel jag hade haha

Gårdagen spenderades ute i Tyresö med Lotti och hennes vän Jessica och så deras söta döttrar. Jessicas dotter Emilia är en månad äldre än Elsa så de hade det lite kul ihop men mest lekte de på två olika håll :-P På eftermiddag kom även en till kompis till dem som hade en dotter på lite över ett år som sprang omkring och busade. 
Var en mycket trevlig dag med strålande sol, så blev även en härlig promenad. Elsa var glad och nöjd hela dagen!
Blev även bjudna på middag hemma hos Lotti så blev verkligen en heldag då vi begav oss hemifrån strax efter 9 på morgonen. Behövs fler dagar som den igår!


Det är verkligen häftigt att se att så mycket händer i ett barns utveckling när de är små. De små liven var i så olika utvecklings stadier, Lottis lilla tjej är bara två månader så hon är mest som en liten docka som mest bara sover, tittar lite, äter, och sover lite till. En söt liten liten tjej är hon. Sedan var det Jessicas dotter som är 10 månader som kryper omkring i en jäkla fart och tar tag i saker och ställer sig upp hela tiden, hon går även riktigt fort bara någon håller henne i händerna. Tror inte att det är långt kvar tills hon kan gå helt själv. 
Sedan har vi Elsa som nu är 9 månader hon har börjat krypa korta sträckor och kan nu ta några steg om man håller henne i händerna. Ska bli spännande att se när hon sätter igång och börjar krypa fort och kan ställa sig upp helt själv. 




2 kommentarer:

  1. kommer allt det där håret på huvudet växa ut på en månad också?! ;)
    /Elin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan ju hoppas det iaf :p Hon ligger lite efter på den fronten..

      Radera