fredag 7 juni 2013

Sveriges Nationaldag!

Eftersom det är Sveriges nationaldag har dagen riktat in sig på att vara utomhus, gå promenader och umgås med nära och kära.

Först gick jag och John ut och åt lunch, det blev varsin sallad på Därmed Pasta, som faktiskt gör riktigt fräscha sallader. Vi hade med oss Reina så vi gick upp mot UTSIKTSPLATSEN, tittade runt på små gator vi aldrig sett förut. I alla fall inte John :) jag har delat post där en gång i tiden. Det var väldigt mysigt med skönt och bekvämt väder.  

När klockan slagit 12 begav vi oss hemåt, lämnade Reina och satte oss på bussen mot Kungsträdgården. Dagen till ära så kom Anki och Åke till Stockholm. Det är 2:a eller 3:e året i rad nu som vi ses 6 juni och alltid beger vi oss mot "kungsan" och äter på något gatukök (eftersom det samtidigt är Smaka på Stockholm). 

Som sagt, vi möttes upp i kungsan. Åt jättestora lammburgare på 250g och drack vin. John och Åke drack öl. I mängder :) men eftersom det bara var folköl så slapp dem att bli berusade. Det var väldigt mysigt där, trots allt folk runtomkring. Elsa hade det superskoj, gick runt med sin farmor och hoppade ned och uppför trappor. Hon verkligen skrattade högt när hon skuttade ned för trappstegen. Hon lyckades även sova i allt folkvimmel och ljud. 

Även min käre far tittade förbi och sa hej! Han hade varit ute och cyklat 13 MIL!! med sina vänner. Och då var klockan bara 15. De hade åkt mot Vaxholm, Vallentuna och sen in mot stan. 

Anki och Åke åkte hem vid 17 tiden med tåget, vi tog bussen tillbaka då båda var ganska sega från allt promenerande. Så fort vi kom genom dörren blev båda dödströtta. Elsa ville leka och aldrig sitta still. Så det blev inget vilande :)

Men nu, äntligen, ska vi äntligen få sova! God natt allesammans och sov gott!

Här kommer en massa bilder från dagen :)












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar