lördag 1 juni 2013

Västerås.

Idag vaknade vi hos mamma i Sollentuna. John tog sig en sovmorgon men det gjorde inget, vi åt frukost och packade ihop vår saker. Vi ska nämligen till Elsas farmor i eftermiddag så måste hem, städa och packa inför resan.

På vägen hem märkte vi att de stängt av den ordinarie avfarten mot Södermalm från E4an. Då vi var tvugna att åka hela Essingeleden för att sen svänga av vid Gullmarsplan. Inget märkvärdigt men det adderade ju 15 min till resplanen.

Vi kom hem vid 11, packade men tog det lugnt. Åkte mot Västerås vid 13, körde E18 utan överraskningar.

När vi kom fram packade vi bara upp och gick genast ut på en promenad ned till hamnen för att träffa Lars-Åke och hans nya tjej nere i hamnen på segelbåten. (Lars-Åke är Åkes son). John, Lars-Åke och Åke pumpade ut lite glykol som läckt i ett lastutrymme sen förra året, sen gick vi till hamnkrogen och tog ett glas vitt. Elsa var jätte gullig och på gott humör. Hon gick runt bordet och var nyfiken, och som vanligt lika snäll och charmig :)

När vi kom hem åt vi väldigt god middag. Det blev hummer och riktig champagne till förrätt. Kokt lövbiff med svensk potatis till varmrätt och chokladmousse till efterrätt.

Nu sitter vi och kollar på Robert Gustavsson på 4 och har det gött :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar