fredag 1 februari 2013

Heelg.

Jaha nu så är det helg.. Inte så stor skillnad mot de andra dagarna, men skönt att John iaf alltid brukar vara ledig på helgen. Dock så har John inte jobbat idag utan han har varit hemma och fixat och donat i den gamla lägenheten idag med.. Elen har nämligen stängts av där uppe så det gäller att göra allt man behöver på dagen medan tiden det fortfarande är ljust ute. 

Jag glömde helt bort att blogga igår.. Tim och Carro var nämligen här på kvällen och umgicks en stund med oss. Vi bjöd dem på middag och sedan lite te, Elsa ville absolut inte sova när de var här utan hon ville hela tiden vara med för att prata med Tim och Carro. Lillskruttan är nämligen väldigt förtjust i Carro och pratar gärna med henne och gillar att klämma, känna och riva henne i ansiktet och så självklart dra henne i håret :) Klockan han bli halv 1 innan vi lyckades söva ner Elsa men då somnade hon så fort vi la ner henne i sängen sedan vaknade hon pigg och glad vid halv 9 imorse! <3 

 Elsa med moster Carro.

Tim och John fixade Tims nya dator under kvällen. 

1 kommentar:

  1. Älskar er mina underbara barn och svärdotter och svärson. Härligt att läsa som godnatt innan man knyter sig efter en intensiv dag. Vill ni med till Strömsund och Amundsen race?

    SvaraRadera