söndag 19 maj 2013

Domingo.

Igår så spenderade vi hela dagen med Jennifer och Jack som kom hit för att umgås med oss :) Vi gick en sväng på stan och köpte med oss alldeles för dyr indisk mat hem som inte tyvärr inte ens var särskilt god. När kvällen närmade sig så skulle Jennifer ha en vinkväll med några kompisar så Jack fick sova över hos oss :) Vi hade lördagsmys framför en film! 

Idag så vaknade Jack och Elsa vid halv 9 på morgonen efter en ganska så sömnlös natt då Jack kom upp och la sig i våran säng mitt i natten. Han sover inte stilla han :p 
Vi hade en jätte mysig dag idag, gick till lekparken och gungade och köpte en bulle i den lilla kiosken som finns i Vitabergsparken, och så fick Jack hålla i "vargen" (som han kallar Reina för) alldeles själv.

Vid klockan 13 så kom Sara in till stan och vi gick till en liten mysig grekisk restaurang och åt lunch. Har inte träffat Sara på väldigt länge så var kul att träffas igen och umgås en stund. När vi ätit upp så gick vi hem till mig för att mysa med Elsa innan det var dags för Sara att åka hem till Uppsala igen. 

Har varit en riktigt trevlig söndag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar